![]() |
HAYAT BENİ GÖZLERİMDEN ÖPTÜ sizce ne demek, HAYAT BENİ GÖZLERİMDEN ÖPTÜ size neyi çağrıştırıyor? * ... hayat beni gözlerimden öptü bir filme sığmadı acılar şiirsiz geceydim, yanlızdım ayrılıklar anlamsızdı saklama artık gözlerini bırak bırak biraz yağmur yağsın sonra, sonra bir sen kaldın ardımızdan yüzlerce kuş öttü dilimizde dostluğun türküsü hayat beni ilk kez gözlerimden öptü ... yücel arzen'in kimseler bilmez albümündeki bir şarkısında geçen şiirli bir bölümün ilk mısrası... şarkıya da ismini vermiştir... galiba eşi yazmış öyle hatırlıyorum... o kadar dedim dinlemedi.. şap... ve bitti.. hep kıçımıza tekme atacak değil ya.. ...sonra sırtımı sıvazladı ve serin bir boşluğa doğru 'ilerle! ' dedi.. ne zaman gözlerimden öpülsem,öpen kişi meşakkatli bir göreve gönderir Mâi'yi... Ey Hayat! ..sen de mi? gözden öpmek ayrılık getirir derler ölümün yakın galiba... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ben hayatı ellerinden... o kadar dedim dinlemedi.. şap... ve bitti.. artık hiç görmüyorum. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 AM. |