![]() |
HAYAL KIRIKLIĞI sizce ne demek, HAYAL KIRIKLIĞI size neyi çağrıştırıyor? * Üzüntü ve muz kabuğu halidir bu, bitim halidir. Bir heves, uzatırsınız elinizi meyveye, içi boştur, sadece kabuk kalmıştır dışında, üzülürsünüz.. hayal kırıklığı bence hayatın bittiği demektir Kurşun Gibi Ağır... Hayal kırıklıkları Cana batan, Can yakan kırıklar.... Geri Durun Şöyle Alışmadığınız Şeyler Bunlar Ne İlk Öldürülüşüm Bu Ne İlk Yıkılışı Evimin... hayal kırıklığı bence utku demek... hem de oldukça büyüğünden... BİR YAZI OKUMUŞTUM YILLAR ÖNCE HAYAT YAŞANDIĞI KADAR VARDIR KİMİSİ HATIRADA YA HATIRA YADA HAYALLERDEKİ ÜMİTTİR HÜSRANI BİR TEK YERDE KABUL EDİYORUM YAŞAMAK MÜMKÜNKEN YAŞAMAMIŞ OLMAKTA HAYATTA...HEP KEŞKELER OLDU BELKİ DİYE YAKLAŞTIĞIM İSE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM Kırdığım hayatlar yüzünden çoktan hak ettim idamı Bir sokak arasında kıs*tırıp vursunlar beni Çapraz ateşe tutulsun ihanetim ve fütursuzca girdiğim bahçelerden çaldığım elmalarla yakalayın beni Cebimden alçaklığım çıksın kimlik yerine Kanlar içindeki suratıma bir tekme savurmayı ihmal etmeyin sakın… uzaktan muhteşem gözüken bir kalenin ona ulaşınca kumdan olduğunu görmek, hissetmek eğer hala öyle olduğuna inanmamacasına bir çoşku mevcutsa geçen zaman içinde kendi kendine eğlenen, oyunlar oynuyan masum fısıldıyan bi rüzgarın bile onu yok edebildiğine tanık olmak...* Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:02 AM. |