![]() |
İDİOT sizce ne demek, İDİOT size neyi çağrıştırıyor? * idiotlar,en ağır zeka geriliği olan insanlardır.30_40yaşlarına kadar yaşayan bu insanlar,iki yaşında bir çocuğun zeka düzeyini geçemezler.Birçoğu yürümeyi bile öğrenemez,konuşamaz tek başına beslenme,temizlik gibi ihtiyaçlarını bile karşılayamaz.Hatta bu zeka bölümünün en alt kesiminde olanlar adeta bitkisel bir hayat yaşarlar.Ayrıca embesil ve moronlardan daha geri zekaya sahiptirler. asla egıtılemez ve ögretılemez. yel değirmenlerine karşı don kişot muyum dilimde hep aynı şarkı idiotmuyum.. uçuyorum durmadan ben pilotmuyum..la la la laaaaaa... budala demek [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))))) greenday-american idiotanlamını greenday sayesinde öğrendim değişik bir psikoloji bir felsefe:idiotloji vs vs bir şarkı ) Don't want to be an american idiot One nation controlled by media Information age of hysteria It's going out to idiot america BU LAFI BENCE INSAN DÜSMANINA BILE SÖYLEMEMELI morondan aptal embesilden zeki Anlattığım şeyi dinliyor gibi görünüp tekrar aynı şeyi anlatmamı sağlayan duruş, bakış ve soru soruş pozisyonundakiler... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 AM. |