![]() |
HAVA NASIL ORALARDA sizce ne demek, HAVA NASIL ORALARDA size neyi çağrıştırıyor? * hava nasıl oralarda üşüyor musun kar yağıyor saçlarına bilmiyor musun bu tınılar kaldı aklımda ama kim söylüyor hatırlayamadım deyicek bir kelime kalmayınca söylenir [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))) Yüreğimdeki yağmurlar sele dönüştü...İçimde bir sen vardı ben öte, onuda bulamıyorum artık bu kıyamette...Fırtına, kasırga, şimşek ne istersen var bu aralar burada...Özledim içimi ısıtan güneşi...Özledim beni benden alan sevdamı... Hal hatır sorulmuş, özlemler dindirilmiş...Konuşacak mevzu kalmamış...Sohbete konu bulup birkaç kelam daha etmeli...Yağmayan yağmurdan,ısıtmayan güneşten söz etmeli...Kıyaslamalı 'ora' ile 'bura'yı...Şaşırmalı mevsimsel değişikliklere...Şaşırtmalı en olmadık zamanlarda sorarak... Şaşırır gibi yapmalı 'orda ' yağmur burda 'güneş' olmasına...Şaşkın gözlerini göremeyeceğini bilerek... erdener abi tarzında cevaplanacak soru: -hava nasıl oralar da? -parçalı bulutlu, yer yer sağanak yağışlı, deniz de rüzgar karayelden 3 deniz mili, açıklarda 6 şiddetinde esiyor, önümüzdeki üç günde günlük güneşlik, mangalı kap gel. -hava nasıl oralar da? -şimşekler çakı…yandım anam. -hava nasıl oralar da? -kum pist çamur, çim pist 3.5 ok -hava nasıl oralar da -fena saldım, çok kötü! saneney lan, ta amerikadan buradaki havayı merak ediyorsun. not: ay ne salağım, yanımdaki arkadaş dürttü, hava nasıl oralarda, edip abinin güzel bir parçasıymış. notun notu: lavuğa bak, sanki biz bilmiyoruz. sen, hava nasıl oralar danın "da" sına baksana, bitişik yazılmış. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:22 PM. |