![]() |
50 CENT sizce ne demek, 50 CENT size neyi çağrıştırıyor? * 1980 ÖNCESİ BU ÜLKEYİ 50 CENTEmuhtaç edenler. Ağıza alınmayacak cümlelerden oluşan şarkılar yapıp büyük müzik ödüllerine layık görülen hip-hop müzik grubu. Amerikalı hip hopçu müzik grubu Ya ßence ßiraz haksızLık yapmışsınız.... Adam çok güzel şarkıLar yapıyor, haksız mıyım? örnek: Wankstaa, İn Da Cluß, Candy Shop, Outta ControL... ßence muhteşem şarkıLar.. DinLettiriyor.. Taam içeriği pek anLamLı-terßiyeLi oLmayaßiLir ama ßen seviyorum.. Sesinide çok seviyorum... ßaşarıLı diyeLim orda kaLsın..Gerisi ßizi ßağLamazZz (: birileri müzik yapınca........ ortaya böyle 'tuhaf' şeyler çıkabiliyor tabi...... ahlaksız sözler......sex ögeli iğrençlikler........garip bir müzik(!) ......... işta bunlar varken....... haendel....? ? ? o da kim oluyor ki........ [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Aşşağılık.....yozlaşmış bir müziğin......aşşağılık temsilcisi....... candy shop favorim çıldırtıyor.ama candy shopu türkçe çevirişini görseniz bu adam sapık dersiniz.9 yaşındayken annesi uyuşturucudan ölmüş 13 yaşına kadar kokoin satmış sonrada hapse dıkmışlar 3 senesi geçmiş 17 yaşında bir ilişgisi olmuşve kinder bayb.acıklı bir öyküsü var yani sonra bankda otururken kendi uydurdupu bir şarkıyı söylemiş ve bir discoya alınmış sonrası paa pul özentilikten başka bişi diil.. yedi kez vurulduktan sonra ben piskopatım diye ortalarda gezinen boş herif Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:48 AM. |