![]() |
BEGÜM sizce ne demek, BEGÜM size neyi çağrıştırıyor? * Begüm bence çok güzel isim herkes beni çok seviyor. Begüm'ün anlamı hint prensesi demek.. ayrıca asil kadın ve hanımefendi kadın da demektir. benim adımı annem koymuş bende zatenprensese benziyorum babam bana prensesdiyor benbuna çok memnunum. Begüm isimliler çok teşekkür ederim niyesebegüm ismi taktığınız için. begüm benim ismim.. begüm hint prenseslerine verilen ünvan demektir.kibar,hanımefendi demektir ayrıca.. BEGÜM kibar han fendi diye biliyorum ben bence begüm ismi çoook güzel ben ismimden son derece memnunum hem herkezden farklı yani 1 çok kişiden farklı bi ismim var bu mutluluk verici bi şey gerçekten adım begum adımın anlamı ve durusu cok asil anlamı gibi gercekten bence bu ismdede olan ismini ozellgini tasıyodur diye dusunuyorum arkadasları ve ailem bedü, begus,begonya dye isim takyolar anlamıda hanımefendi asil hint pransesi burdaki butun begumlere adları gibi prenses hayatı dilyorum begonyaaaaaaaaaaaaa adım begum adımın anlamı ve durusu cok asil anlamı gibi gercekten bence bu ismdede olan ismini ozellgini tasıyodur diye dusunuyorum arkadasları ve ailem bedü, begus,begonya dye isim takyolar anlamıda hanımefendi asil hint pransesi burdaki butun begumlere adları gibi prenses hayatı dilyorum begonyaaaaaaaaaaaaa slm nasılsınz bnm adım begüm ve kulağa çok hoş gelen bir isim adımı çok seviyorum k.i.b yorumlarınızı bekliyorum! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! benim adım begüm ama annem ve babam bana begoş diyolar ismimi çoook seviyorum anlamıını biliyormusunuz bilmiyorsanız söyliyim hint prensesi nefret enenlerde var ama neyse byyyyyy SLM Benim adım begüm benim adımı annem ve babam kaydu ben ismimi çooook seviyorum anlamıda çoook güzel hint prensesi byyy benim adımda begüm.adımı amcam koymuş.aslında itiraf etmek gerekirse başta ismimi hiç sevmezdim.fakat şimdi bu isim bana çok büyük bir huzur veriyor.ismimi beğenmediğim için kendimden utandım bile diyebilirim.sana çok teşekkür ederim amcacım bana bu asil ismi taktığın için... begüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmm Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 PM. |