![]() |
ELİJAH WOOD sizce ne demek, ELİJAH WOOD size neyi çağrıştırıyor? * o benim herşeyim yaa.onu çok seviyorum.kendisini oyunculuğunu herşeyini.gözlerinin hastasıyım.onu görmek en büyük hayalim zaten. yüzüklerin efendisinde oynanyan mavi gözlü bücür değil mi? sanırım bu oynadığı karakter ona ömrünün sonuna kadar yapışacak yani hep bu rolle anlılacak buda kötü bir durum olsa gerek[img]/images/smilies/frown.gif[/img]( Son durak şubat 1981 ohio doğumlu amerikalı aktör ilk kez Paula ABDUL ün bir klibinde oynamış ogünden sonra saqyısız film çevirmiş piyasa tarafından aranan ama asla piyasa filmler çekmeyen patlak mavi gözlü güsel aktör. aynı yaşda olduğumuzdan en sevdiğim aktörler arasındadır. blue jean dergisinden bir tanıdığım vasıtasıyla selam yolladığım genç adam. bence tek kelime ile haarika hem oyunculuğu ile hemde görsel açıdan pardon 1.64 boyunda yakışıklı ama içki ve tütün hastası. gençliğinde güzel ama yaşlanınca acayipleşeceği kesin Yüzüklerin Efendisi'ndeki yüzük taşıyıcısı hobbit Frado.(galiba) Bir de Fakülte'de oynuyordu,eğer bunu da yanlış hatırlamıyorsam. o benim dünyam elijah 1.68 boyunda 1981 yıl doğumlu abd li. ama7 yaşında annesi tarafından losencılısaa getirildi yani usa Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:58 PM. |