![]() |
BRAD PİTT sizce ne demek, BRAD PİTT size neyi çağrıştırıyor? * leonardo dicaprionun taklidi iyi adam en hayran olduğum film artisti dünyanın en yakışıklı adamı filmlerindeki performansını çok ama çok beğeniyorum özellikle 'JOE BLACK' ve 'TRUVA' filmlerinde mükemmel oynamıştı harika bir adam diyorum ve diyecek başka bir şey bulamıyorum. Dünyanın en en yakışıklı adami...özellikle Joe Black 'de ki rolü ona cok yakışmış..sarısın masum yüzlü ve asil yürekli..o filminde bir kez daha aşık olmuştum ona..seni seviyorum brad pitt'im... dünyanın en yakışılı adamıdır. Brad Pitt Dünyanın en yakışıklı insanı seni seviyorum by Pitt (only love is you) Arkadaslar Günesin karanlık yüzü filmi cok guzel yalniz bu film 1988 de mi cekilmis yoksa 1997 demi 1988 se baya eski Bazi yerlerde 88 bazi yerlerde 97 yaziyor üüüf sadece adı var... o kadar da abartılıcak bi yakısıklılııı yok yani... imrenilecek derecede karizmatik adam. 12 maymunu arkadaşlarla izledikten sonra bir filmde insan ancak bu kadar ii oynabilir dedim.Fight clubla efsane olmuş adam. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM. |