![]() |
BÖYLE BİR SEVMEK sizce ne demek, BÖYLE BİR SEVMEK size neyi çağrıştırıyor? * Madem ki güzelliğin öğretti bana yanmayı öyle, Göz ve kalp başka bir köy aramaz bundan böyle. herşeyi ama herşeyi çok seviyorum acıyı tadıp tatlının, tatlıyı da tadıp acının değerini anlamayı çok seviyorum en çokta bizim için her şeyden fedakarlık yapan babamı çok ama çok seviyorum ayrıca hiç birşeye değişmeyeceğim kardeşlerimi çok ama çok seviyorum ayrıca benim her an yanımda olan dostlarımı çok seviyorum ayrıca her ne kadar bana kazık atmış olan arkadaşlarımı da çok seviyorum onlar basitleşiyo gözümde çünküü onlar sayesinde bazı şeyleride çok iyi öğreniyorum ayrıca denizimi,havamı,suyumu,memeleketimi seviyorum be en önemliside her zaman kendime ben buyum be süperim dediğim için seviyorum herşeyinde hep bir hayır olan rabbimi herşeyden çok ama çok seviyorum şükürler olsunnn rabbim sana herşeyinde bi hikmet var.... herkesin böyle'si farklı... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) sevgi görülmez, duyulmaz.... sadece yasan1r... Sînemi çâk eyle gör dil iztırâbın aşktan Revzen aç her dem hevâdan mevc uran deryâya bak Cefâya öykünüben cevre can verir şimdi Vefâ vü mihr ile mutâd gördüğün gönlüm suz-i dilden bihaberdir sanmanuz cananeyi sem i yakmaz mi ol ates kim yakar pervaneyi sacma ey göz, asktan gönlümdeki odlara su kim bu denli tutsan odlara kilmaz care su öyle bir laf değil... Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 AM. |