![]() |
BEATLES sizce ne demek, BEATLES size neyi çağrıştırıyor? * Dinlemediğim şarkısı yoktur let it be,yesterday,please please me,and I love her,help,sie libth dick,I want to your hand....... yellow submarin........yesterday.........(vasiyetim üzerine cenazemde çalınacak olan) ...... let it be ) ne zaman uyumaya çalışıp da uyuyamazsam hemen beatles dinlerim açrım'let it be 'yi bakarım sızmış kalmışım yada 'hey jude'.fena diil iyi uyku getirio ama benim favorim 'the long and winding road'bunu dinleyip de ben uyumam diyenin aklına şaşarım ben. buna rağmen dünyanın en büyük grubu hala kabul etmek lazım beatles:hippyliğin esas oğlanları, jhon lennon,poul mccartney, ringo star, george harrison....onlar başka dunyaların ınsanı,savasmayın sevişin,din de nedir din uğruna savaslar niye,devlet sınırlarının anlamsızlığı,kardeşlik.uyusturucu,sex budur beatlesın felsefesi bi bakıma...sarkıları.let it be, stand by me,come to gather,twist and shout,obla di obla da, imagine(jhon lennon) gibi daha ne bileyim aklıma baska bi sey gelmedi [img]/images/smilies/smile.gif[/img] dinlediğim an kaçmak istediğim yerde oluyorum tabi ki gözlerim kapalı ve erhan konuk Efsaneleştirilmişlerden. Bambaşka bir grup o müziğiyle kitlelere hitap eden, her dinleyişinizde içinizi sevgi ve huzurla dolduran, bitmeyen tükenmeyen harikalar yaratmış olan, sonsuzluk değerinde birkaç insan! .. asla eskimeyecek asla tüketilmeyecek daima paylaşılacak daima dinlenilecek efsanevi grup yav benim gibi klasik müzik hastasına bilem bu tarzı sevdirdi ya ne dim... bişi deme... 1960'lı yılların john lennon,paul McCartney,george harrison,ringo starr'dan oluşan grubu.Günümüzde üzerinden 40-45 yıl geçmesine rağmen hala sevilmeyi başaran bir gruptur... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 AM. |