![]() |
ELEKTRO GİTAR sizce ne demek, ELEKTRO GİTAR size neyi çağrıştırıyor? * bu müzik enstrümanı ile ilgili hayatım boyunca merak ettiğim bir soru olacak: elektro gitar acaba johann sebastian bach'ın eline geçseydi neler olurdu? nacizene cevabım, insanlık tarihinin bambaşka bir yönde akacağı yönündedir... bence elektro gitar bir tutku onunla kafayı buluyorum [img]/images/smilies/smile.gif[/img] çalın zevkini anlayın [img]/images/smilies/smile.gif[/img] benden iyi durumda olduğu su götürmeyen bir gerçek olan müzik aleti ) annemin 'çantam nerde' sorusuna genelde 'sazın yanında' deyip üzerinde teşbih sanatı yaptığı alet, kırıyoruz kalbini uzun zamandır o ayrı napalım yoğunluk[img]/images/smilies/frown.gif[/img] Yaw gitarı keşke şunun kadar iyi çalabilseydim bunu kadar güzel öttürebilseydim demeyin! Bu zor değil. Asıl keşke Steve VAI gibi B.B. King gibi Erkan Uğur gibi yaratıcı olsaydım diyin! ! ! Gitar sadece bir alet sizin ulaşmak istediğiniz müzisyenlik olsun (Bkz: Cahit Berkay her türlü aleti çalıyor adam) luci'min cinsi... batuhan mutlugilin eşsiz enstrumanı çok güzel alet ya... bayılıyorum.. keşke kirk hammet kadar iyi çalabilseydim..nerdeee.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM. |