![]() |
ASLI KEREMİN NESİ OLUYODU sizce ne demek, ASLI KEREMİN NESİ OLUYODU size neyi çağrıştırıyor? * Hiç bir şeyi olmuyorum diyorrrr... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) burda düşünülmesi gereken durum ve sorulması gereken soru şu: kerem aslının nesi oluyordu? ya nedir bu erkeklerin çektiği be kardeşim! .... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))))))) aslı keremin nesi oluyodu sence.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))))))))))))))))))))))))))))))) Aşk, aşıkları birbirinin neredeyse herşeyi yada en azından çok şeyi yapar... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) İşte onlar olmayınca istediğin kadar anlat, bunlara sahip olmayan şahıslar diledikleri kadar dinlesinler okusunlar, birşey bildiklerini yada allame-i cihan olduklarını sansınlar hiiiiççç farketmez.. Okudukları dinledikleri herzaman anlayabildikleri kadar yani kendi çapları kadardır... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Ve aşağıda görüldüğü üzere ayyyneennn -aslı keremin nesi oluyo ki, -bişeysi olmuyo ki falan şeklinde sorular sorabilirler Ya valla bulaşmıyım diyorum ama insan kendiside bu kadar gelip çukura düşmez kii.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Hay Allah müstehakkınızı versin emi.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) Adamcağızın bi tanesi der ki - ya kimdir bu aslıyla kerem... Herkes onları konuşur ağlar söyler..? ? ? Oturtur uzuuun uzun anlatırlar öyküyü... Adama çok etkilenir, hatta gözleri yaşarır.. derler ki -şimdi anladın mı biz niye bu hikayeyi bu kadar çok seviyoruz ve anlatıyoruz... Adam derki -Çok güzel bir hikayeymiş.. çok etkilendim sizi de çok iyi anladım ama anlamadığım bişey var... Herbişeyi bi tamam anladım daa.. Aslı Keremin nesi oluyodu bi onu anlayamadım... yavuklusu oluyordu.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:51 AM. |