![]() |
ABDULKADÝR ÖÐDÜM sizce ne demek, ABDULKADÝR ÖÐDÜM size neyi çaðrýþtýrýyor? * Çok Deðerli bir Üstad,Kadirþinaz bir Erzurumlu,Ýyi bir dost,Özü ve Sözü dost doðru olan bir kardeþtir. Allah Yar ve Yardýmcýsý Olsun. Çorumdan selmalar-Ýsmail YILDIZ Çok Deðerli bir Üstad,Kadirþinaz bir Erzurumlu,Ýyi bir dost,Özü ve Sözü dost doðru olan bir kardeþtir. Allah Yar ve Yardýmcýsý Olsun. Çorumdan selmalar-Ýsmail YILDIZ Derûnî kardeþ. Abdülkadir Öðdüm: Enderûn nezaketinde yetiþmiþ, tüm deðerlerini yerli yerine oturtmuþ, yaþadýðýmýz çaðda eþine çok ender rastlanan deðerli bir þahsiyettir. Saygý ve sevginin en son safhasýnda bulunduðu bir insan. Benim uzaktan algýlayabildiðim kadarý ile: Yürek adamý. Naif ruhlu. Hoþ sohbet. Dili pâk. Anlaþýlabilen. Özü-sözü bir. Bu kadar yazmaya bence gerek yok. Tek kelime ile MÜKEMMEL bir insan. En Makbul Dua ve Selamlarýmla. Çaðdaþ Yunus Emre ABDULKADÝR ÖÐDÜM insan demek ABDULKADÝR ÖÐDÜM bana insan olmamýz gerektiðini saygý sevgi ve muhabbeti hatýrlatýyor hýmm bide derüni olmamýz gerektiðini týpký kendisi gibi onu seviyorum tanýmayanlar için de þahsýma üzülüyorum. imam, hacý, hoca ismi gibi valla....muhterem bi þahþiyetin adý olmalý....ama malesef ben tanýmýyorum.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Þuan Saat: 02:54 AM. |