![]() |
ACI ÇEKMEK RUHUN FİYAKASIDIR sizce ne demek, ACI ÇEKMEK RUHUN FİYAKASIDIR size neyi çağrıştırıyor? * Vurulmak döne döne vurulmak Tam on dört kere aynı yerde... Bir İsmet Özel sözü.. İlk Duyduğumda çok anlamlı gelmiş,hatta şaşırmıştım..Ama sevmedim bu sözü..fiyaka falan istemem yeter bu kadarı.. Yine bir Özel mısraıyla anlam kazanıyor ruhum: ' Kapanmaz yağmurum açtığı yaralar çocuklarda'.... Mahsumuz Mahkumuz Kalbimizde hançer acısı Alnımızda gül... Ey, yüzleri bir babakuş gölgesine çakılmış olanlar, Üzgün adım, ileri marş! Bir Adamın Aynı Lacivert Gömlekle İkinci Defa Vurulması... Bari ruhum fiyakalı olsun..bea... Bak aynı başına gelmiş adamın benim başıma gelen O da üzülmüş aynı benim gibi....benimki daha acıklı değil onunkinden, fiyakalı değil onun acısı benimkinden Sade güzel olan kelimeler..sade kelimeler...kelimeler.... Düşecek Ve Acıyacaktım Bu Yaşantıyı Çoktandır Bekliyormuş Gövdem... Nihayet Cesaret Ederek Başımı Kaldırıp Baktım Yüzü Tamamen Bana Dönüktü Bir Ağıt Dinler Gibi Gözyaşlarını Döküyordu... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 AM. |