![]() |
MASON sizce ne demek, MASON size neyi çağrıştırıyor? * masonluk, bütün dünyayı ele geçirmek isteyen bir sistemdir. belirli şifrelerle bu hedeflerine ulaşmak isterler. bunlarda ilah kendileridir. sisteme ihanet edenleri silerler. eğer mason olmayı düşünen varsa iyi düşünmeleri gerekir. dönüşü olmayan yola girmiş olurlar. Simgeler ansiklopedisi gibi bir sey. Tum insanlarda ayni ideali yakalamak pek mumkun degil. Butun hamtaslar kure olamiyor.Genetik bilmini beklemek gerekecek. Masonlar amaclarinda samimi ise.. MASON=olmak yada olmamak.ölmek yada olmemek SATMAK VEYA SATILMAK... eski zaman veletleri ne olacak [img]/images/smilies/smile.gif[/img] kardeeeş... geçen gün duydum da... süleyman demirel'de... musonmuş [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) zamane veletleri....ne olacak... ya arkadaşlar ben hala anlayamadım mason iyi bişe mi kötü bişe mi? ? ? eger iyiyse niye bazı kişiler masanlukla suçlanıyor? kötüyse neyi niye kötü? biri bana anlatsın. benim aklımda ilk canlanan ruh gibi giyinmiş bodrum katlarında gizlice ayin yapıp kuralları için herseyi yababilecek adamlar oluyo. yahudi olmadığı halde yahudileri koruyup kollayan onların her türlü istek,plan,amaç,vb neyse artık çeşitli ideallerine hizmet eden bu sayede kendine menfaat sğladığını zanneden,beynini kullanmaktan aciz zombimsi zavallılar yığını...bu dünya onların olsun...napalım... mason nedir öğrenmek istiyorum tşkr ederim Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 PM. |