![]() |
YOLCU sizce ne demek, YOLCU size neyi çağrıştırıyor? * ... uzun bir yoldan gelen tedariksiz katıksız bir yolcuyum... yaralı yarasız sevdalardan geçtim, koynumda bir beyaz kağıt boşluğu her şeyi anlattım olan olmayan acıtan sancıtan. bilsem ki sana varmak içindi bütün mola sancıları, bütün stabilize arkadaşlıklar, daha hızlı koşardım severadım gelirdim gözlerinin mercan maviliğine... Yolları Geç Ey Yolcu Yolları İçinin Yangınını Apar Dağa Taşa Gökyüzüne Hüznün yüzyılındayız Nasıl Olsa... hüzünlü bir dağ gibi akar yollara... yolcu denmez her gidene herkes o yolun taraftari olmayabilir hiç bir sürgün gittigi yolu sevmez mesela ..... ... ah gençlik yıllarımın engüzel dergisi(hala öyle) ...şimdide kitapları var...45 günde bir yayınlanır...garibanlara ve kader mahkumlarına ikramdır [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ... Uzak denizlere açıl demiyorum Lakin bir kez açılmışsan Tufandan korkma...! sen yolcu ben hancı. Ey yolcu, şu kalbimden çok uzun zaman sonra geçen yolcu sensin... bir yerden başkabir yere seyehat etmek amacı ile hareket eden kişi Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 PM. |