![]() |
BÜYÜDÜKÇE sizce ne demek, BÜYÜDÜKÇE size neyi çağrıştırıyor? * büyüdükçe kaybettik düşlerimizdeki geleceği... sonra tekrar yaptık ettik... sonra yine büyüdük... kaybettik geleceği... elimiz kolumuz bağlı kaldı... büyüdük sandık küçüldükçe dünyamız! ! ! her geçen gün yeni bir anlam daha aslıyor gözlerime.. rengini dedemin mi yoksa anneannemin mi gözlerinden aldığını bilmediğim gözlerim..gün geçtikçe daha buğulu bakıyor aynaya insanlara daha keskin! ............ bu yazı da yarım kalmışlıktan alsın nasibini.... Hiçbir zaman büyümeyeceğimi öğreniyorum. düşünce yere ağlardık çocukken ve atardık kendimizi bir kucağa kimseyi suçlamaz -nasıl oldu diye soranlara -taşı görmedim diye cevap verirdik.. fakat büyüdükçe kendi hatalarımız yüzünden düşmelerimizi kabul etmez olduk yere düşer düşmez arkamıza dönüp -bu taş yüzünden oldu! kim koydu bu taşı buraya diyerek suçlayacak birilerini arar olduk.... kelleşiyorum.. büyüdükçe.. gerçekten büyümek mümkün olmuşsa tabii.... ukalalık da tevazu da herikisi birden hem büyüyor hem küçülüyor sorunları da büyüyor çocukların... Kayıbiraderim evlat için -hamı tatlı olmuşu acı der... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) dugular gelişiyor,coşuyor... sorunlar,gereksinimler büyüyor... yaşanmışlıklar birikiyor.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:48 AM. |