![]() |
LEBLEBİ sizce ne demek, LEBLEBİ size neyi çağrıştırıyor? * leb demeden leblebiyi anlamak değimi ile kuruyemiş hali arasında alaka kurmakta zorlandığım[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img]))))) ne alaka.... leblebi koydum tasa doldurdum basa basa diye bi türkü var devamı: benim yarim çok güzel gız annem azıcık boydan kısa gız annem... devamı: Allah aşkına boyun kilonun ne önemi var gız anne,gız annem. gızma annem/gızma gız annem [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) leblebi bence iyi vede faydalı bir kuruyemiş çeşididir.sıcak yenir üzerine su içilirse isal yapar hazmı kolaydır.herkez yemelidir. leblebi denince denizli serinhisar aklıma gelir leblebi çoruma aittir..yani en iisini çorumlular yapar.. bakırköy'de bi kuruyemişçi var.ordan geçipte leblebi almamak, çok ayıpp! ! ! çorum çayımın en yakın arkadaşı çok güzelsin bunu inkar edemem çok kıskancım gözün oynar çekemem senin işin belli olmaz sevdiğim sağın oynar solun oynar bilemem senin işin belli olmaz sevdiğim için başka dışın başka bilemem leb demeden leblebiyi anlarsın mahsun yüzün gören derki çok safsın halbuki sen tilkilerden kurnaz sın beni böyle dertten derde salarsın nere gitsen hemen orda biterem kem gözlerden seni alır çekerem her telden çalık oynarsın sevdiğim özün başka sözün başka bilemem her telden çalık oynarsın sevdiğim kendin başka için başka bilemem leb demeden leblebiyi anlarsın mahsun yüzün gören derki çok safsın halbuki sen tilkilerden kurnaz sın beni böyle dertten derde salarsın Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 AM. |