![]() |
YORGUN sizce ne demek, YORGUN size neyi çağrıştırıyor? * yorgun musun sen de benim kadar? ... şu anki ben[img]/images/smilies/frown.gif[/img](( her tarafım yorguN keyifsizim gécédéN kaLma bi haldéim..! ! şuanki halimmm ha uyudum uyuyacağım ama gene pc başındayımmmm offf offff yorgun geldim bu dünyaya kimse bilmez sonsuzluk benim olsa fayda etmez öyle bir derde düüştümki hiç sorma katlanmak zor gücün yoksa çaresizlik gözlerinde can verirken ellerimde sustun artık sen söylerim ben senin yerine işte ben böyle öldüm gittim kendimi gömdüm sonra toprağa sordum dünya böyle değildi toprak dedi sen kördün Şebnem Ferah Meşhur piyanist Arthur Rubisnstein konserlerinden birinde küçük bir kızın hatıra defterini imzalamakta tereddüt ediyormuş.Ellerinin çok yorulmuş olduğunu ileri sürerek,küçük kızı başından savmaya çalışmış. Kız, tereddüt etmeden şöyle demiş: 'Ellerinizin ne kadar yorgun olduğunu biliyorum ama inanın benim ellerimde sizinkiler kadar yorgun.' Arthur Rubinstein anlayamamış ve nedenini sormuş küçük kıza 'Alkışlamaktan..' demiş küçük kız... ..yine peşimdeler, bense yorgun ve yılgın düşmüşüm ağlarına, korkuyorum. gözlerim kapalı ölümü bekliyorum elimde bir ondörtlü üşüyor..ölüyorum.. (akın akıntürk) öylesine yorgunum ki, adın neydi unuttum. kapanmaz yarayım gece gündüz kanarım göz göre göre yandı yıllarım gönlümde açan çiçek sen olmadan solunca senin eserin bu YORGUN YILLARIM........ Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:18 AM. |