![]() |
ALİYE sizce ne demek, ALİYE size neyi çağrıştırıyor? * İşte Türkiyeyi günü günden cehenneme sürütleyen,malzemeler...neden dersiniz,? baş öğretmen mi anne mi anlıyamadığım tuhaf sesli bir mahlukat.gelmiş geçmiş en iğrenç dizi. Gerçekten severek ve qelecek böLümüünü merakLa bekLediğim ender diziLerden biriydii... Ama bu sezon bitti.. bitmesii de iyi oldu zaten Deniz qittiğinde dizi bitmiştii zaten =) Sinan'a dönmemesii de çok sevindiğim bişiii tabii.. Deniz gittiğinde dizi bitmişti zaten... aliye dizisine sonuna kadar izledim ve baktigim butun gunlere yazik diyorum.okadar heycanla baslayipta bitiminde sacma sapan bir sonla elveda denilen bir dizi..ALIYE eger erkek olsaydim ne evlenmesi yuzune bile bakmazdim bukadar soguk birk adin ,dizi basladive bitti bir karede belki gulumsedi.sinan bosuna aldatmadi yani [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))) milletin dilinde bir dizi ama sanırım başroldeki kadın yapımcıya hasta [img]/images/smilies/smile.gif[/img] bitti be sonunda. cümleten ohh ) sömürge sisteminin bir parçası..uyumaya devammm Bizim memleket bir alem yahu nedir bu her TV kanalında bir, salya sümük,Aşk-nefret,iyi adamlar-kötü adamlar,Aldanma-aldatma,Devlet-mafya,vs.,vs.,vs.,(daha bir çok vs. var ya) ,neyse dizi çöplüğünden geçemiyoruz kardeşim.Bu işlerden en karlı çıkanlar da,TV kanalları ve senaryo yazarları.Canım yurdum insanları hala uyutulmakta,oyalanmakta.Sokaklar ne aliyelerle dolu ama kimsenin gördüğü yok zaten göreceğide yok ya Uyu ey yurdum insanı uyu...=0( Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 PM. |