![]() |
OYSA sizce ne demek, OYSA size neyi çağrıştırıyor? * Ayna gibi karşılıklı çoğalıp giden Kimi zaman habersizce elimden tutan Gölge gibi adım adım peşimden koşan İnandığım alıştığım paylaştığım sen vardın Sevindiğim aldandığım avunduğum sen vardın Yalanımı söylemeden gözümden bilen Düşeceğim tuzakları önceden gören Yalnızlığın ortasında yanımda duran Oysa,şimdi Kalbindeki ateşi Söndür öldür Unut gitsin diyorsun O kadar kolay olsa Unuturdum biliyorsun Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Özlem aşkın mı acının mı öyküsü Oysa ellerin benim en sevdiğim çiçeklerimdi Yoksun artık gönül düşümün söğüdü eğildi Üşüyorum, ellerin yok Gittin gideli bir tek düşüm yok Yine kış gelecek, üşüyeceksin Benden uzakta neler düşüneceksin Duygu(suz) Hasretler büyüten bendim ..............................sen yanımdan .......................geçerken sessizce Oysa ...............................her defasında ..............gölgene sarılan gölgemdi .....................duygusuz bir şekilde İbrahim Balic ki en kötüsüdür, ölümden sonra da istemek..../Özge DİRİK/ ....İnsanların zulüm karanlığını görmeleri, aydınlık haberi almaları, sabahı özlemeleri ve sabaha doğru koşmaları gerekir... Büyük bir kelimedir. Oysa... İçinde açıklama, kırgınlık, pişmanlık, hayret, küskünlük ve daha bir dolu duygu barındırır.Bazen tek başına koca bir paragrafı açıklamaya bile yeter... oysa bn bu gece yüreğim ellimde sna bir sırrımı söleyecektim şu mermi içimi delmesiydi eğer sni alıp götürecektim Oysa seni düşününce İçime sığmıyorsun.......... Şimdi ellerim bomboş... sözlerim sarhoş, gönlüm olmuş bin parça.. çoktan terkedip gitmiş içte bu sevda! .. oysa br umuttu hep gönlü besleyen, dayan yüreyim diye.. ama kapkara bir genç her yanı sardı bende bir tek can kaldı...coşkun ırmaklardan, tozlu yağmurlardan, taşlı yollardan geçtim... yalan olmuşlardan, nar kokulu yardan, herşeyimden vazgeçtim! oysa bir umuttu hep, kalbi besleyen... dayan yüreyim diye.. şimdi ellerim bomboş sözlerim sarhoş gönlüm olmuş bin parça gözde olsa ne fayda... ( Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 AM. |