![]() |
ELİ AYAĞI DÜZGÜN HELAL SÜT EMMİŞ KIZ sizce ne demek, ELİ AYAĞI DÜZGÜN HELAL SÜT EMMİŞ KIZ size neyi çağrıştırıyor? * Niye 'eli ayağı düzgün helal süt emmiş erkek' denmez de kız denir..böyle erkeği bulmak zor olduğu için mi söylenmemiştir yoksa başka nedeni var mıdır? helal bir markadir avrupada turkler icin et sut ayran yogurt uretir sadece sut emmesi yeticek mi Limanlar Nasıl Beklerse Gemileri Öyle Beklerler Erkeklerini Pencere Önlerinde... biri beni mi çağırdı:P eli yüzü düzgün deil miydi o yaff mesela ben dayıma bakıyorum böyle bir kız ama neden? dayım eli ayağı düzgün, helal süt emmiş bi adam... 'duyurulur' diyecem ama belki ablam kızacak neyse vesselam:P büyüklerimizin deyimiyle hanım hanımcık,sokak yüzü bilmeyen,ev işlerinden kafasını kaldırmayan,saygılı,tertipli,edepli....vs...vs.... . Allah herkese böyle bir gelin nasip etsin[img]/images/smilies/tongue.gif[/img])) inekler son zamanlarda helal süt vermiyor hehehe [img]/images/smilies/smile.gif[/img] son zamanlarda nesli tükenen ve tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde nadir görünen bir canlı türü. Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 PM. |