![]() |
KISKANÇLIK sizce ne demek, KISKANÇLIK size neyi çağrıştırıyor? * Çoktandır anladım senin gözün dışarda Eskisi gibi bağlı değilsin bana Gelmem bu oyuna bırakmam yanına Ne işler açarım başına Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla Hakkından geleceğim senin Ne hayrın dokunur ne birşey umulur Başkası sende bilmem ki ne bulur Elinden uçanla bir kaçan kurtulur Bugün seversin yarın unutur Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla Hakkında geleceğim senin Kolla kendini sıra bana geldi Kadının fendi erkekleri yendi Bak zaman değişti sabırlar tükendi Yalvarmak çok eskidendi Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Hastalık derecesinde değil ama sevdiğim kadını kıskanırım. Onun dışında hayatımda kıskandığım hiç kimse yoktur dersem yalan olmaz. Ama dediğim gibi ben sevdiğimi kıskanırım. Bu benim elimde olan bir durum değil, çok zaman (şu anda öyle bir derdim yok) acaba sevdiğimi bu kıskançlıklarımla sıkıyormuyum diyede düşünmüşümdür. Ben seven insanın kıskanç olmasını yadırgamıyorum ama dozu çok önemli ayarlamak gerekir diye düşünüyorum. Hem hangi kadın biraz kıskanılmak istemezki? Ben sevdiğim kızın çok kez bana sen beni artık sevmiyor musun diye sorduğunu bilirim. Hayır bunuda nerden çıkardın, seni sevmez olurmuyum dediğimde de, ne bileyim beni artık eskisi kadar kıskanmadığını düşünüyorum demiştir bana. Yani bence biraz kıskançlık sevgi göstergesidir ve seven insan kıskanır kardeşim. hastalıklı olduğu kesin..ama var.. üstelik aşkın ayrılmaz parçası. yadsınamaz bişi.. var içimde...hissediyorum... Sevgi teleskoptan bakar, kıskançlık ise mikroskoptan... Nabizade Nazım amca 'ne vakit karşımda görsem öldüreceğimden korkuyorum' kimilerini... bana bir roman yazarmısın? .. mrb kıskançlık niye her zaman yanlış anlaşılır bilemiyorum insan sevdiği güzellikleri kıskanıyor ama art niyet olmaksızın mutlu olduğundan paylaşmaktan keyif aldığından önemli olan bu değilmi sizce. Sen beni beğenmiyormusun.... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) bir sevgi göstergesi, kiskanclik yoksa bilinki sevgide yoktur... Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 PM. |