Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   GERDEK GECESİ sizce ne demek, GERDEK GECESİ size neyi çağrıştırıyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/153821-gerdek-gecesi-sizce-ne-demek-gerdek-gecesi-size-neyi-cagristiriyor.html)

bluemoon24 09-01-2009 02:28 AM

GERDEK GECESİ sizce ne demek, GERDEK GECESİ size neyi çağrıştırıyor?

*

en farklı bakışıyla hz. mevlana...

ölüm bizim için şeb-i arustur.

şeb-i arus: yani gerdek gecesi...

45 yaşına kadar rastlamadığım bir olgunun adıana denir.

1-benim 45 yaşına kadar yaşamdığım bir olgu ama durumlar değişebilir hala umutlar devam etmektedir.

2-antoloji.com sayfalarında yazılanların tamamını okudum. daha önce evlenmiş bir bayanla evlenince ismine ne deniyor bu gecenin onu merak etmekteyim yazarsanız okuyacağım.

3-benim en çok dikkatimi çeken gerdek gecesini 2 kez yaşayanlarda var.

4- www.hasbora.com

bu niye bu kadar tıklanıyor? bana sorarsanız erkek kadın esitsizliğinin bir göstergesidir ve erkek erkektir hersey erkek için zihniyetine yardım ve yataklık eden gecenin ismi [img]/images/smilies/smile.gif[/img]

bence de bir damla kan için erkeklerin kadınları hor görmesidir.istedikleri kadınlarla yatarlar ama evlenince o kanı görmek isterler

bütün saçma şeyler bizim ülkemizde var gerdek gecesi bir damla kan için kaç kız mahfolup gitti ya r etti ya öldürüldü o kan gelmesin neolur neolacak erkekler istediklerini yapmakta özgürler erkekler ya varsa düşüncelerime karşı çıkan çıksın asla haklı olduklarını hiçbir kadına kabul ettiremezler erkekler ya kızlara bunu yapmayın yada karınıza en mutlu gününü zindan etmeyin

Gerdek gecesi islam ülkelerinde yaşayan ve islam eğitimi almış bireylerin ilk evliliğinin ilk gecesidir Bu gece bayanın kız olup olmadığı ortaya çıkar. Ancak bu olay nice genç günahsız genç kızımızıda ahlaksız trenine yükleyip baba evine göndermiştir.Eğitimsiz bilinçsiz kişilerce nice yuvalar yıkılmıştır. Erkek için gerdek gecesinde verilecek bir hesap kanıtlanacak bir olgu yoktur bu toplumda.O değerli varlığımız hatta varlığımızı borçlu olduğumuz kadınlarımızın bu sahnede de işleri çok zor. İnşallah bu kötü olguda son bulur birgün

Gerdek gecesi islam ülkelerinde yaşayan ve islam eğitimi almış bireylerin ilk evliliğinin ilk gecesidir Bu gece bayanın kız olup olmadığı ortaya çıkar. Ancak bu olay nice genç günahsız genç kızımızıda ahlaksız trenine yükleyip baba evine göndermiştir.Eğitimsiz bilinçsiz kişilerce nice yuvalar yıkılmıştır. Erkek için gerdek gecesinde verilecek bir hesap kanıtlanacak bir olgu yoktur bu toplumda.O değerli varlığımız hatta varlığımızı borçlu olduğumuz kadınlarımızın bu sahnede de işleri çok zor. İnşallah bu kötü olguda son bulur birgün

gerdek

bekleyiş...hüsran...heyecan...anomali...vuslat...s ıkıntı...

tabu...gelenek...beklenti...dibevuruş...ve hala düşmek...

Kaynak:Antropoloji

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 AM.