![]() |
SİLGİ sizce ne demek, SİLGİ size neyi çağrıştırıyor? * senle pek anlaşamıyoruz... silgi kurşun kalem ile yazılan yazıları yok etmek için kullanılan araç gereçtir. -alo tatlım [img]/images/smilies/smile.gif[/img] -yoğunum sonra konuşalım... -alo aşkım [img]/images/smilies/smile.gif[/img] -hıı, efendim? -alo bitanem [img]/images/smilies/smile.gif[/img] -ne oldu? -alo hayatım [img]/images/smilies/smile.gif[/img] -dıt dıııttt...(kırmızı tuşa basmaca) Sihirli bir silgi olsa ve hayatımızdaki beğenmediğimiz kısımları silse... Sanki o zaman anlamsızlaşırdı her şey... hata yapmayanların asla kullanmayacagı malzeme... ilk okuldayken silgi yemeye bayılırdım yutmazdim ama [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) yazdığım yazılarda silgi kullanma imkanı yok.. bu sebepten fazla gergin oturuyorum masa başına ve boynum tutuluyor sık sık [img]/images/smilies/smile.gif[/img] silginiz kaleminizden önce bitiyorsa,yanlışınız çok demektir. jenkıns.. paylaşım aracı..bilhassa sınav zamanı... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 AM. |