![]() |
YALAKALIK sizce ne demek, YALAKALIK size neyi çağrıştırıyor? * dalkavukluk nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilenlerin durumu.. mükkelef einstein.. Bazıları için 'yalakalık'bir yaşam biçimi olmuştur,onlar 'yalakalık' yaptıklarının farkında bile değildir,bu onların kanına işlemiştir.Büyük ihtimalle bu onların genlerinden geliyor olsa gerek.Ya 'yalakalık'tan hoşlananlara ne demeli onlarda makamı mevkii ne olursa olsun bence aslında çok uyanık kimselerdirki o 'yalakalar'dan sonuna kadar yararlanıp kullanırlar ve onlara ufak tefek menfaatler sağlarlar.Kısaca her iki taraf içinde utanç verici bir durum. Balyoz ile yalakalıkta zirveye ulaşıldı, bakalım bundan sonraki zirve ne olacak... (Hep istemişimdir bu kadar yalaka olabilmeyi, imrenilecek bir yetenek [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) bayılırım bu tiplere........... her yerde, her zaman büyük bir görev aşkıyla ve istikrarlarından da hiçbirşey kaybetmeden görevlerini ifa ederler..... (kıskanıyorum bazen onları......wallaaaa.......) ama ben beceremiyorum......elimde patlıyor..... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) sinir oluyorum böle insanlara... boğasım geliyo... yalakalık bence korkaklıktan gelır ozellıkle yalakalık ust duzey yoneticilere yapılır malum ya yagcılık olsun gozunde bıraz daha buyuyeyım dıye bence anlamı daha da uzun ama vaktım az oldugu ıcın bunu yazdım vıcık vıcık sözler ) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 AM. |