![]() |
YABANCI DAMAT sizce ne demek, YABANCI DAMAT size neyi çağrıştırıyor? * yakışıklı bir Yunan damat ) bence çok güzel bir dizi dayanışmanın ve ınsan sevgisinin ön plana çıktığı ve örnek alınması gereken çok şey olan bir dizi ayrıca tiyatro kökenli oyuncuların olması dizinin başarısını bana göre ikiye katlamışdır izlerken inanılmaz keyıf alıyorum insanın çoluk çocuğuyla rahatlıkla izleyebileceği dizilerden biri anamın babamın en korktukları damat çeşitlerinden. hayatımda izlediğim en güzel dizi.2. tabi ki.bence harika bu aralar moda yabancı damat [img]/images/smilies/smile.gif[/img] EINSHOWER'ın düşündüklerini destekliyorum.Bu sahte Yunan dostluğunu bu adi, uyduruk senaryo ile sadece birtakım salak ve saf insanlara yutturabilirler. Oyuncuları bile kınadım, 1 milyon dolar verseler bile böyle bir dizide, filmde oynamazdım. Bütün gerçekler ortada, Yunanlıların ne olduğunu pekçok kişi biliyor, bu dizide Yunanlıların yaptığı duygu sömürüleri, acındırmalar kesinlikle çok tiksinti uyandırıyor ve rahatsız ediyor. Dizideki Antepliler ise görgüsüz ve cahil gösteriliyor, Yunanlılar ise her bakımdan mükemmel gösterilmeye çalışılıyor. Yunanlıların bütün yaptıklarından sonra böyle bir dizinin çevrilmesinin SUÇ olduğunu düşünürken, dizideki karakterlerin ve senaryonun adiliğinden ve saçmalığından söz edemiyorum bile... yabancı damat bana göre bolca baklava demek bayılıyorum dizi güzel ama bence abarttılar. çoooooooooooooooooooook güzel bir dizi... çok fazla uzattılar... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 AM. |