![]() |
VAKIF sizce ne demek, VAKIF size neyi çağrıştırıyor? * vakıf yardıma muhtaç insanların yardımına koşan bir hayır kurumu olmakla birlikte yönetilmesi son derece titizlik isteyen bir kurum bizim orası BENCE VAKIF Bende Vakıf'ın ne olduğunu öğrenmek için bu siteye girmiştim.ki bana sordunuz.Bildiğim kadarıyla fakir fukaraya aş dagıtan ve eski eserlere sahip çıkan ve ören yerlerini koruma altında bulunduran bir kurum.vakıflar yasasının başka amaçlara hizmet ettiğini duydum.Bence asıl amacına hizmet ettikce bir insan olarak bende katkıda bulunmak isterim.Ekonomik farklılıkların toplumda anarşi ve terörin arttığını ve sosyal patlamaların olabileceğini düşünüyorum.Saygılarımla. bizim orası. bence eski eserlerimizin gelecek olan iç ve d1s etkilerden korunmasi, güvenlik alt1ina alinmasidir. vakıf toplanan yardımdır. Durmak demektir.Aynı zamanda tecvid uygulama kurallarından biri. Osmanlı Devleti'nde önemli bir konuma sahip idi. Bunu anlamamızı sağlayan olay ise İngilizlerin borç verilmesine karşılık vakıfların kapatılmasını istemesi! ! vakıf gureba olmasın o sakın............... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:44 PM. |