![]() |
VAJİNİSMUS sizce ne demek, VAJİNİSMUS size neyi çağrıştırıyor? * 'ya acırsa....' die korkup bitürlü esas işi yapamamak...Allah yardım etsin ne diyim.. ömrumu yedi cok acayip bişi ole bı kıza dengk gelırsenız arkanıza bile bakmadan kaçın [img]/images/smilies/smile.gif[/img] haydar dümen amcamızın, muaynehaneme gelin tedavi edelim dediği kadınlarda görülen bir tür kasılma [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))))))) Enteresandır bu hastalık bi tek Türkiye'de görülüyomuşşşşşşşşş BEN DAHA BAKİREYİM AMA MALESEF O DUYGU BENDEDE VAR KASLARIMIN İSTER İSTEMEZ KASILMASI ÇOK AŞIK OLURSAM BELKİ BU SORUNU HALEDERİM bir kaç insan tanıdım, bu problemi yaşayan...çözüm zor ama imkansız değil...tamamen psikolojik...vajina kaslarının istem dışı kitlenmesi....misafirlere duyurulur....dikkatli olun..ulu-orta giriş yapmayın..dışarı çıkmak çok zor bilesiniz [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) çözülebilen ama maalesef çözülmesi de çok zor olan bir problem rahatlama sorunu kadının korkulu rüyası psikolojik olarak cinsel isteksizlik..vajinanın cinseliğe karşı çıkışı.. yani ben.. benim sorunum. 10 aylık evliyim. hala başaramadık. vajen kaslarının müsaade etmiyor. mutsuzluk, ağlamak, problem. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 PM. |