![]() |
SADECE ARKADAŞIZ sizce ne demek, SADECE ARKADAŞIZ size neyi çağrıştırıyor? * nerde efenim, külliyen yalan / evvala bu delikanlıca bir söyleme gerek duyar oysa burada namertane bir arz-ı hal var ben de diyorum 'biz sadece arkadaşız' _hıı hıı hep öyle derler... denir. söyleyeni bilmezsiniz ama belki de samimidir. erkeğin dahiyane ama günümüzde pek de işlevli olmayan (hatta artık tersi anlaşılan) söz. Sadece arkadaşız deniliyorsa kesin öyle değildir. 'Sadece düşündüm ama bi şey yok' diyenleri çok gördük [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Eşimde kendisine böyle biri bulmuş,sadece arkadaşız dedi.Ama bu kadar basit olmuyo bu söz. saçmaaaaaa Biz de [img]/images/smilies/smile.gif[/img] annemle babamda arkadaşça üç cocuk yaptılar... yani sizin sandığınız gibi bişey yok, tmm genellikle benim evimde kalıyoruz felan ama sandığınız gibi değil onu becermiyorum. eve gittiğimizde muhabbet ediyoruz, çay içiyoruz felan filan işte.. bazanda benim lilimle oynuyor, sandığınız gibi değil sadece oynuyor.. yatağa girmedik...sevişmedik...cinsel ilişkimiz yok... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM. |