![]() |
RAKİP sizce ne demek, RAKİP size neyi çağrıştırıyor? * ben rakip kelimesinin tam anlamini merak erdiyorum şiiri tahrif etmiş olmaz rakib... rakib pek çoktur zira... ve şiirde kesret makbuldür bizce... ama rakibe denilmesin... zira o halde şair meslek kadın olur... biz de deriz ki şiirini paylaşmaz erkek... yârin sevdasını ağyar ile paylaşsa da... Benim kendimden başka rakibim yok =P Çünkü aynı şeyler karşılaştırılır.... 'benzemez kimseeee sana ' diye de şarkı yaptılar benim için zaten.... öldüğünde ibn selam...dediler mecnûna...gitti rakibin... ağladı...inledi...toprak saçtı başına... sail oldular...neden? dedi: benden evvel oldu ecelin yetişmesi ona... benden âli rakib imiş... En büyük rakibim kendim.. kendi sitemi çağırıştırıo desem. sloganımız rakipsiz de o yüzden ) heyt bee... ne büyük nimetsin sen sen olmasaydın asla başaramazdım beni bir saattir evire çevire döven adam! .....satrançtan nefret etmeye başlıyorummmmmmm...[img]/images/smilies/frown.gif[/img]( bknz... teselliyi rakibin madalyalı oluşunda bulan yazar....- )) ...Pp ben neymişim be abi...! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM. |