![]() |
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ sizce ne demek, ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ size neyi çağrıştırıyor? * Sennur'un okuduğu üniversite işte. Bolu'nun gözbebeği üniversite abant izzet baysal üni bolu da bulunmaktadır... kardeşimin okuduğu okuldur... izzet baysalın yaptırdığı ormanlık bir alanda bulunur... bu izzet baysal boluda bir çok okuluda yaptırmıştır... Ben kimya bölümünü bitirdim. Harika bir okul, harika hocalar... Hayatımın paylaşım adına en güzel 4 yılı Bolu. İzzet Baysal, İzzet Baysal, İzzet Baysal...... İşte bolu ve bu şahıs.Niye acaba insanlar bu kadar 'ene' ci olmuşlar. Ne olurdu bu kadar hayrı bir isim uğruna heba etmeseydin. Beynes'sema ves'semek haklı değil miyim? ! ! ! bolu için nedense söyleyecek birşey bulamıyorum... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) __berbat bir şehir____! ! ! ! 3 yılımı orda geçirdim...hala da yakamı kurtarabilmiş değilim.... kampüs güzeldiiiir... kampüse laff yokk! ! ! ! [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) benim oluduğum fakültenin adı bolulu bir iş adamının kendi yaşadığı şehri genişleterek kendi ismini verdiği bir üniversite ismi ve bu üniversi6te türkiyede vakıf tarafından gelir karşılında oluşan bir üniversite Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 AM. |