![]() |
RAHATLAMAK sizce ne demek, RAHATLAMAK size neyi çağrıştırıyor? * MÜZİK DİNLEMEK ve hayal kurmak İçinin daralmamsı rahatlamak.. bunun tanımı tek değildir, herkese göre değişir. durağan hiç değildir çünkü içinde bulunduğun ruh haline göre de değişir mesela şu an, yarınki sunumumu başarıyla yaptığımda çok rahatlayacağımdan eminim ve dönem sonunda tasavvuftan geçtiğimde ve 1 sene sonra mezun olduğumda ve MEB'e atamam yapıldığında.......... senin için birşey ifade ediyor mu bunlar? cevabını ben vereyim: HAYIRR ama beni rahatlatacak bilmem anlatabildim mi(!) duş yazmak sigara içmek patronun şirketten çıkışına tanık olmak sinirlenince ondan bundan sinirinizi çıkarmak uzun bir depolama süresinden sonra klozetle ilk temasımız kabz ken bast ın kapısını aralaya bilmek... tuvalete girmek.. hıncını etraftakı kişiler ve esyalardan cıkartmak.. zararlı olsada sıgara ıcmek.. hafıf bir muzık acıp,yataga yatıp saf saf duvarları ızlemek.. burger king'e gidip,whooper menu yemek.. düşünsel // fiziksel orgazm...dinginlik...balans...vs vs.. Artık saçların ekilip yeniden yeşerebildiğini bilmekten kaynaklanan bir duygu. Fazla dert etmemek lazım, yenisini alırsın [img]/images/smilies/smile.gif[/img] İki numara küçük ayakkabı giyip üzerinde bir kaç saat dolaştıktan sonra çıkartıp Ohhh dünya varmış demek... Ya biz insanoğlu ancak acı çektikten sonra rahatlıyoruz galiba mazoşistlik bizim doğamızda var.... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM. |