![]() |
RADYO sizce ne demek, RADYO size neyi çağrıştırıyor? * eski zamanlarda darbe duyurusu yapılan araç.. her ne kadar radio diye yazılmasını istesemde bu istegimin karşılanmıs olması dahi kendine olan antisempatimi yok edemez..ben sevmiyorum oyle işte bu sarkı suna gitsin,benden cok sevdigim bitaneme,o kendini bilire,adı bende saklıya falan fistan..dinleyici olarak iggrenc bi toplumuz buna tamam ama dinledigimiz dj kırıntılarından kaynaklandıgı da bi gercek..gönül dostu degilseniz dinlemenin anlamsızlaştıgı bir anda aniden 'sevgili gönül dostları..bilmem ne falan fistandan bilmemne aptal sarkı bizi dinleme sabır ve gafletinde bulunan....vvvsss'.aman off.valla gönül dostu degilseniz dedigim gibi zor.gönül dostu=kalp dostundan yola cıkarsak hepimize becel muamelesi..kolesterol mevzusuna girmek dahi istemiyorum..sabah sabah en önemli kitle iletişim araçlarından biri ve televizyona göre daha sıcak bir iletişim kuruyor. Bu saatler power fm saati...Hoş ve dost bir ses...) radyo tv 'den iyidir... banyoya mutfağa, heryere taşınan ve yaptığı fazla mesailere karşın isyanını cızırtılı seslerle ifade etmeye çalıştığında da tamir lazım buna düşüncesiyle darmadağın edilen mekanik zavallı. nihâyet emekli oldu ama hazin bir sonla.[img]/images/smilies/frown.gif[/img] Bay J - Power FM Nihat Sırdar-Alem Fm ve tabiiiki Zeki Kayahan Çoşkun ve MatraX =) (Alem FM) Özledim canlı yayında program yapmayıııı. Yakında özlem bitecekkkkk... Amerikanın sesi radyosunu dinlediniz efendim. bugünkü Türklük konulu nutkumuzu mavi bilmem ne hazırlayıp sundu [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:58 PM. |