![]() |
OJE sizce ne demek, OJE size neyi çağrıştırıyor? * Çok uzun zamandır kullanmıyordum. Ama son zamanlarda bir şey oldu yine sürmeye başladım. Özellikle mor renge takığım bu aralar. Aslında bu kadar sevmemin nedeni çocukluğumdaki engellenmeler. Oje süren kadına ters tepki verilen bir ailede büyümek beni böyle yaptı. Öğretmenlerime aldığım ojelere bakıp içim giderdi ilk siftahı ben yapar öyle götürürdüm. He he he ((: Hiçbir zaman çakmadılar ((((: ojeyi ben sürmem koklarım o ne güzeldir miski amber mübarek [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))) baş ağrısı...kokusu beni hasta edior yasaktın bana... kokunmuydu seni bu kadar cazip kılan bana.. bir duman şarkısı.... hangi oje yakışmaz ki kız sana ver ayağı bana gel,çök oynaşma kaykıl son defa.... kücüklüğümden aklımda kalan bişe var izlediğim türk filmlerindeki sarışın kötü kadınlarının uzun ojeli tırnakları...nasıl bişey yaptıysa bana oje sürmem nefret ederim... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) aklıma duman grubu geldi.onların böyle bir şarkısı vardı. kız bu oje yakışmazmıki sana... en siyahından... sevimsiz.. sevimsiz.. sevimsiz.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 PM. |