![]() |
AŞK sizce ne demek, AŞK size neyi çağrıştırıyor? * Eğer ağlıyorsan her gece yatmadan önce Ve her nefes aldığında gülmek istiyorsan Eğer hatırlatıyorsa sana sevgiliyi her hece Ve duygularını hep kalbine atıyorsan Yarin adını düşünebiliyorsan sadece Ve imzanı her yağmurun dibine atıyorsan Sana ana olabiliyorsa kara gece Ve yıldızlarda siluetini yaşatıyorsan Aşk çoktan gelmiş sen farkına varmadan önce Aşk bi muz kabuğudur: Basanın ayağı değil hayatı kayar. artık inanmadıgım bişey o nedir ki...düşünüyorumda sevilmeye laik olmayan insanlar hep beni buluyor o yüzden aşk şu ruh halime baglı olarak sölüyorum,dünyanın en büyük sacmalıgıdır.. aşk bir kemirgendir..insanın..ruhunu..beynini ve yüreğini kemirir [img]/images/smilies/smile.gif[/img] AŞK AŞK OLMAZSA OLMAZIM ÇOK ACI VERSEDE ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU aşka aşık olmak en güzeli.)) tutku ve ihtirası ama bir zaman sonra geçecek bir hastalık halinide aynı zamanda çağrıştırıyor. for a long time dır aşkı tanımlamadım galiba for a long time dır da acı çekmiyorum.... özümde aşka aşık bir insan olsam da cismimde aşktan uzak bir insanım.... kolay mı ki aşık olmak? ben öyle ilk görüşte aşka da inanmam? sadece bedeni içeren hormonsal bir duygu gibi gelir.... öze aşık olunur.... ve uzaktan bedenimi seçen ökuzler işte sizin yüzünüzden aşık olamıyorum.... =) [vitrinle değil iklimle alâkalı bea] aşk :-))) evet belki 3 harfi beynine kazıyarak öğrenmeni sağlasa da kalan 26 harfi ilelebet unutturuyor.böyle.... birşey işte AŞK. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 PM. |