![]() |
O DEĞİL DE... sizce ne demek, O DEĞİL DE... size neyi çağrıştırıyor? * ben niye burdayım? o degilde hani sey..o degilde digeri iste o degil olmayan..o degil oldugu icin bitanesinden bi tanesi o olan..secmece bu isler kardesim..hadi rastgele Yediklerimiz değil, hazmettiklerimiz bizi güçlü yapar. Kazandıklarımız değil, biriktirdiklerimiz bizi zengin yapar. Okuduklarımız değil, hatırladıklarımız bizi bilgili yapar. Başkalarına verdiğimiz öğütler değil,bizzat uyguladıklarımız bizi insan yapar... O değil de öteki...heh bak tam elinin altında duran bilaader...yau körmüsün be adam o değil değil...onun yanındaki..buradan bakınca pek bi güzel görüküyoo canım...heh iştee o garpuz tamam tamam işşallah eyidir...Pazarda karpuzcu amcaya ter döktüren yaşlı, birazda bunamış beybaba'nın söyledikleri...Müşteri veli nimettir felsefesine inatla gösterilen sabır... eee güzelim o değil de,biliyorsun gece hayatı 24'ten sonra başlar...buranın ünlüleride ancak teşrif ediyor... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] sarıgri'yi ayrı kefeye koymalıydım aslında.. ama ömer hayyamın dizelerine çok benziyor yazdıkları. ve onun şarap içtiğini savunuyor.. bende ikisini birleştirdim.. ortaya sarıgrininde sarhoşken yazdığı gibi bir sonuç çıktı.. ama bu durumla anılmaktan hoşlanmıyor... bazen sarıgriyi benden başka kimsenin anlamadığını düşünüyorum. [img]/images/smilies/smile.gif[/img] o değilde şu nedir formuna bazı yasaklamalar getirilmeli...... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 AM. |