![]() |
LALE MÜLDÜR sizce ne demek, LALE MÜLDÜR size neyi çağrıştırıyor? * ' İçimde bir şehir daha bütün yıldızlarıyla söndü.' Lale Müldür uzak fırtına o. tatlı ipek..lale. çağdaş bir zeyna..bir aşk savaşçısı.duygu kraliçesi..kelimeleri kalbimde kızgın bir topaç gibi dönüyor.sağolsun.. Birhan Keskin in elindense ödül, ölmüş dedemde ayaklanır... lale müldür benim için şu an okulu bitirebilmem için aşılması gereken bir tez ödevi. şiir yazdığı zannedilen şair varlığı. ayrıca manikdepresiftir. bu yıl altın portakal şiir ödülünü alan şairimiz.. gerçi bu ödüller adamı zengin etmiyor ve bana vermek için geç kalındı dediğinde bi düşünüyosunuz acaba bu ülkede şiir yazarak hangi şair para kazandı hatta nobel alamayan dışında zengin kaç yazarımız var diye ama bu da lalece bir serzeniştir, anlıyoruz ucundan.. DESTİNA Dün gece sen uyurken İsmini fısıldadım Ve hayvanların korkunç Öykülerini anlattım Dün gece sen uyurken Çiçeklere su verdim Ve insanların korkunç Öykülerini anlattım onlara Dün gece sen uyurken Yüreğim bir yıldız gibi bağlandı sana İşte bu yüzden sırf bu yüzden Yeni bir isim verdim sana DESTİNA Sen öyle umarsız uyusan da bir köşede İşte bu yüzden sırf bu yüzden Yaşamdan çok ölüme yakın olduğun için Seni bu denli yıktıkları için DESTİNA Yaşamımın gizini vereceğim sana kadından şair olmaz diyenlere bir adet lale müldür şiiri armağan ediyorum. kadından yazar olmaz diyenlere de nazan bekiroğlu, sevinç çokum hocalarımızdan birer roman. destina! kadın eli değmiş belli. destinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasın sen ya... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 AM. |