![]() |
LACİVERT sizce ne demek, LACİVERT size neyi çağrıştırıyor? * Belkı yakısmıyor bir serüvenciye ama gökkusağını sevmıyorum ben... içinde lacivert yok diye.. bayiliyirim laciye...)) harika bir renk, koyu renk kullanacaksam illa ki lacivert tek geçerim... herkese yakıştırıyorum ama en çok kendime tabii:P efendim bu lacivert, rivayetlere göre: sonsuzluğun ve otoritenin simgesi imiş. lacivert sevenler güvenilir, merhametli, başkalarına karşı sorumluluk sahibidirler. çevreyi ve kendilerini çok eleştirirler. mükemmellik bekleyen insanlardır. çevresindeki insanlar tarafından rahatlıkla kullanılırlar, 'hayır' diyemezler not: çalmışımdır, anlaşıldığı üzre[img]/images/smilies/tongue.gif[/img] ekim sarıyı tamamlayan en güzel renk. işte yine lacivert düşüyor alnına. ay ışıyor ortasından, senin gecelerin lacivert, benim umutlarım hüzünlerim, siyahi bir yol var aramızda öperim alnından öperim........ geceyle gündüz karışınca, uykusuz gecelerdir lacivert......... Derinlik! soğuk bir karakter tasviri.....orhan pamuk - KAR- jilet gibi lacivert takım elbise içinde babamın çapkın duruşu. hep delikanlı kalacaksın gözümde..ne güzel.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:20 PM. |