![]() |
MAGANDA KURŞUNU sizce ne demek, MAGANDA KURŞUNU size neyi çağrıştırıyor? * cehalet.sılah sıkmayı bışe zanneden canılerın rest gele attıkları kahrolası kurşunl ulkemızın yuzkaraı utanç tablosu kahrolsun magandalar kahrolsun maganda kurşunu! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Geçenlerde okudumda,Yılbasında Taksimde vurulan zavallı gencin katili,mahkemeye cıkarıldıgında en cok katil olarak degıl,maganda olarak hapse girmekten utandıgını söylemiş...Gencin ailesine sabır o magandaoğlu magandayada allahtan bela diliyorum...! Maçtan sonra çıkmam, ben, balkonuma, Kaçırdım korkudan geçen donuma, Kastı var galiba tatlı canıma, Etrafa kurşunu saçıp gidiyor. serseri kurşunu. silahla gezmeyi erkeklik sayan kıroların,yaptıgı saçmasapan hareketlerden birisidir,ama insan hayatına mal olur onların bu ayılıkları..ufacık bebekler,minicik cocuklar,anneler,babalar ölür...geriye kala kala meydan yine ayılara kalır...caydırıcı cezalar olmadıgı surece,bu durum böyle sürer gider...bu millet degısmez.. plastik beyinli zavallılar.......delikanlıyız diye, adamız diye ortada gezerler ama döt korkusundan silahla dolaşırlar.... yurdumdan öküz manzaraları.....(nazım hikmet'ten arak.. affına sığınarak [img]/images/smilies/smile.gif[/img] kelimenin tam anlamı ile -mecazi anlamda- doğuştan diil de, sonradan olma orostopol çocuklarının kurşunu.... genellikle, maç sonları, düğünler, uğurlamalar gibi kalabalıkları sever bu orostopol çocukları.... pisi pisine ölüm Yaşa cinsiyete bakmaz deler geçer şerefsiz kerata. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM. |