![]() |
KAÇINILMAZLAR sizce ne demek, KAÇINILMAZLAR size neyi çağrıştırıyor? * Kaçınılamayacağı bilindikten sonra korkulmayanlar... murphy kanunları.. kaçınılmazlar.. denince her canlının tadacağı ve kaçınılmaz olan 'ölüm' gerçeği aklıma geliyor.. kaçınılmazlar kumpanyasına hoş geldiniz baylar bayanlar hava bu gün okadar tatlı okadar munis bir kasvete sahip ki içimden gülümsemek geliyor hava bu gün o kadar güzel ki korkarım kötü bir şey olursa farketmeyebilirim yanımdan akciğerleriyle insanlar geçiyor biliyorum nefes alıyorlar yanımdan bacakları ve eklemleri üzerinde insanlar geçiyorlar kaçınılmaz bir biçimde tuhaf geliyor bu yaşayan organizmalar anlamıyorum bu gün hava o kadar güzel ki inanmak istemiyorum o kadar güzel ki güneş pusların arasında bir sır gibi dağılmış göğe aşık oluyorum gök en tatlı en masum kasvetine sarılmış bugün hava o kadar güzel ki yanımdan ağlayarak bir kız geçiyor kırışmış sıkışmış montuna aldırmıyor ve sanki çantası üstünden akıyor anlamıyorum buruluyorum yanımdan insanlar geçmeye devam ediyor ve hava o kadar kaçınılmaz ki korkarım kötü bir şey olsa anlayamayacağım.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 AM. |