![]() |
KAÇ sizce ne demek, KAÇ size neyi çağrıştırıyor? * Kaç ondan kaç bundan kaç şundan kaç kendinden kaç sevdandan kaç yüreginden kaç yalanlarından kaç leş gibi sözlerinden kaç görülmekten kaç duyulmaktan kaç duyumsanmaktan kaç kaç zindandan kaç hürriyete kaç küçülmekten aşagılanmaktan ukalalıga kaç sivrisinek kanadı cesaretin kalıbından kaç yaşanmışlarından yaşayamadıklarına kaç özünden kaç yaşından kaç kulaçlarından kaç kaçki kaç sıgınacagın engerek vicdanından kaç usulca ve sinsice ve sessizce kaç avazın çıktıgınca kaç ateşten kaç buzdan kaç cennet sandıgın cehennemine kaç yollarda fareler cirit atıyor kemirmelerinden kaç bukalemun avuntular daragacına kaç zıp zıp zıpla çukurlara kaç [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ..kaçabilirsen eğer.. Hiç durma.. .. Seni tanımayan yok bu şehirde Yeter çek git güneşimden Ya da beni bana bırak ne olur Hiçbirsey beklemem ayrılırken ................................. kaç-kaç kişi-kaçmak ben senden, sen kendilerinden kaç... kurtul... ...mak senden sana.. ve karışmak sonsuza.. Rahmanirrahim olanım.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 AM. |