![]() |
K.T.U sizce ne demek, K.T.U size neyi çağrıştırıyor? * 5 yıl önce mezun olduğum ama hala diplomamın aslını almaya gidemediğim üniversite isthbaratçıların volta attığı okul derse girsende girmesende istihbaratçılar okulun içinde bir üniversitede bu kadar istihbaratçı görmedim acaba diğer üniversiteler nasıldır istihbaratçılarmı okuyor yoksa öğrencilermi hala anlamış değilim ama böyle olması iyidir aynen devam devlet işini biliyor helal 10 yıl önce de bir yıl okuyup bıraktığım üniversite.güzeldi ama bazı dersleri çok zordu.arkadş ortamınız iyiyise çok gzüel zaman geçe.rama bir istanbuşl, ankara üniversiteleri kadar gelişemezsiniz. uyy vurayım o kafaya nerden celdum ha puraya soyguncu bir üniversite neymiş hizmet parası 25 ytl ohaaaa beeee her yıl her yıl bu ne kardesim gittim gördüm ve beğenmedim ya[img]/images/smilies/frown.gif[/img](((nerden düştüm oaraya Kazara Tutturanlar Üniversitesi demek kime sorduysam şans eseri ktu geldi diyor Allahım bu ne talihsizlik yarından sonra iki yılımı geçireceğim üni ne diyeyim gisince görcem ktü: karadeniz teknik ünivertesi benim üniversitemmmm [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:40 AM. |