![]() |
İÇİME YAĞAN YAĞMUR sizce ne demek, İÇİME YAĞAN YAĞMUR size neyi çağrıştırıyor? * artık yağmıyor...gözlerim bitti... kurre'tul ayn derler efendim... göz kürresi...zahiri rengîn, batını karanlıktır... gözyaşı derler karalığından gelir kurret'ul ayn'ın... ıslanan evvela olur... pes: kirpik muhafaza-yı nazar olup aynı zamanda tezyin-i didârdır... gözyaşı da en güzel bir tezyinidir gözlerin... madem derunundadır menba'ı bu yaşların... madem bir manası vardır zahir olan ahların... madem bîrun ayine-yi derûndur... ve madem içeriden dışarı bir kavis, bir cereyan vardır... içeri ile dışarı beraber nem-nâktır... *** ahiren: seni terkettikten sonra gözyaşı... kimi ıslatacağını kimi yakacağını sen nereden bileceksin... madem bilmek istiyorsun...bilinmek istemediğini...bilinmediğini... izhar etme... izhar etme... İç Anadolu'dan topladığım alüvyonlarla beraber Akdeniz'e akmamı sağlamasını dilediğim su çeşidi? ! *ne kadar çok, o kadar uzağa, o kadar iyi... ne yağmuru... dolu yağıyor dolu... İçine yağdırma, dışarıya yağdırda kuraklığa çare olsun...! hönk buna be [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) içe bı cok sey gırdgını duydumda yagmur ne olakı [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) durup durup ıcat cıkarmayın kardesım [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) ondan sonra sewglılılerımız her gorduklerını ıstıyor:=)))) bugun bana bı hal oldu [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) namıgın yuzunden [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))) namık arabada bes ewde 15 ayyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) cerennnnnnnnnnnn duy benı [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) ben hala yazıyorum kız [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))))))) ağlrsın kimseye çaktırmazsın [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))))))) içine akr o yağmur(gözyaşı [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 AM. |