![]() |
İÇİMDE ÖLEN BİRİ VAR sizce ne demek, İÇİMDE ÖLEN BİRİ VAR size neyi çağrıştırıyor? * Bir acı Bir şiir Bir hüzün dolu içim... Ne sacma ölen oysa aciyi ceken kisi neden ben? yoksa o ben miyim? ben de o,hergün biraz daha ölen... kimim ki ben? iyice karisti.... güzel şarkıydı vesselam 1hafta önce içimde biri öldü dokunsan donacağım, içimde r korkusu var bir gülsen ağlayacağım bir gülsen kendimi bulacağım içimde soluyorsun, iki can var içimde korkular salıyorsun üstüme korkular heran başka biçimde depremler oluyor beynimde dışarıda siren sesi var her yanımda susmuş insanlar susmuş içimde ölen biri var .................................................. .................................. en ağır cenazedir herhalde. oynamaz yerinden bir türlü. birini içinde öldürmek, telefon rehberinden adını silmeye/üzerini karalamaya benzemez. zaman gerektirir, iç acıması/kanaması gerektirir çokça. ... yıllar varki hayalinle oynaşıyorum birgün kalkıp geleceğin ümidiyle yaşıyorum ... hertarafta harabeller baykuşlara bayram tarihi yağmaladı bi düzine talihsiz... ahmet kaya içme parazit şuruplarını yaşasın hayvancıklar [img]/images/smilies/smile.gif[/img] helva yapmak lazım.... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:26 AM. |