![]() |
ISSIZ sizce ne demek, ISSIZ size neyi çağrıştırıyor? * 'ıs'sız sâhibsiz... dir. Gözden süzülen gürültülü bir kimsesizlik, Yüreğe düşen fâili meçhul bir tebessümdür... bir sıfat oluben bir şeyi tavsif ediyordur...sükûtu anlatmağa say ü gayret eden bir kelime gibi görünüyor...ama ki sükût ile arasında öyle bir hudut var...var ki... Zambaklar en ıssız yerlerde açar, Ve vardır her vahşi çiçekte gurur. Bir mumun ardında bekleyen rüzgar, Işıksız ruhumu sallar da durur, Zambaklar en ıssız yerlerde açar ...... sessizliği seven ben,sevemedim ıssızlığı tat vermedi yapılan yürüyüşler,kulaklarımda çoğu zaman olduğu üzre loreena'nın dinginlik veren sesi ve müziği olmasına rağmen. şehrin gürültüsü müydü,kolumu artlarında bıraktıkları rüzgârla sıyırarak geçen arabaların egzos kokusu muydu eksik olan? çözemedim. kalabalıklar içinde yalnızlığa,gürültü içinde sessizliğe kaçışlara alışmış bünye anlaşılan.. sevemedim ıssızlığı Yolculuk, arayış, belirsizlik. bir dağ başında şırıltılarla akan bir derenin kenarında gecenin sesini dinlemek ne güzel olurdu. belki birgün.. belki.. insanın kendi için kainat olduğu yer.montaigne nin dediği gibi dilimin ucundaki, olmasını istediğim sevdiğim. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:24 PM. |