![]() |
İBRAHİM TATLISES sizce ne demek, İBRAHİM TATLISES size neyi çağrıştırıyor? * Tamam herifin sesi güzel bir lafım yok. Yav kardeşim öyle her programda ağlaması yok mu beni deli ediyor. Ben kendisini hiç samimi bulmuyorum. İbrahim ballıses.asıl soyismi tatlı dır. hayranı olduğum urfalı bir sanatçı o bir imparator yılların sanatçı o bir süperstar mavi mavi benim hayatım haydi söyle at gitsin vur gitsin beni sevmek gibi daha bir çok şarkılara refertuarında yer veren süper ses patiska = amerikan bezi one two three.......foraaaaaaaaaaaaaaaaa..... ağrı dağının eteginde...... bu mudur sanat yaaa Allah aşkına bu ne iğrençliktir bu ne komikliktir bu ne seviyesizliktir tamam hadii bu adam o kadar küçülebiliyo ama onu dinleyenleri anlamıyorum düşününsenize milletvekili ibrahim tatlıses Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııır! ! ! ! ! ! ! ! düşünmek bile ürkütücü [img]/images/smilies/smile.gif[/img] gereksizlerin icinde en gereksiz... iticilerin içinde en itici... Genç Partinin listesinden meclise giremeyeceğini herkesten daha iyi biliyordu ama Uzandan aldığı milyon dolarların hatırına rezil olmayı kabul etti türkücü şeysi… [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) oh be seçimde bitti artık rahatlıkla gidebilir bodrumdaki 18 liklerin yanına bidaha fedakarlık mı? aman ha..... kişiliği kağıt helvadan yapılmış vatan haini [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))))))) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 AM. |