![]() |
İAN ANDERSON sizce ne demek, İAN ANDERSON size neyi çağrıştırıyor? * E bu da klibi... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) http://www.youtube.com/watch? v=nQkcscDjJHk ama iyi ki eklenmiş tekrar.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Ahanda bu da şiiri... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) Ian Anderson vokal, akustik gitar ve flütte ben şarkı söylüyorum sizlere sakıncası yoksa tuğla kadar sağlam örüyorum ölenlerle çoğalan ömrümü yeniden şarkılarla emziriyorum bağımsızlığı bir İrlanda kıyısından ağaçları bile görebiliyorum inan ömrümün önünü kaplasa bile orman gece uçuşunu deniyor pilotu olsam diyorum geleceğin ne diğerleri şarkı söyleyecek bana ne de ben dinleyeceğim onları oysa ışığa doğru koşuyor olacak çünkü sonuncu oyuncu silahlarıyla sevginin sizlere bir elem oyunundan şarkılar söylüyorum hem dünyayı bile değiştirebiliyorum giziyle flütümün öldürülsem bile sonunda bir dansör olarak sahnenin ortasında. (1984) Halim Yazıcı vardı ya bu terim dee efsanevi jetrotull grubunun solisti.. flütçü hatta adına yazılmış bir şiir vardı.. daha önce bu terime eklediğim...! ! .? ? ? Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:35 PM. |