Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   HABERLER sizce ne demek, HABERLER size neyi çağrıştırıyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/151428-haberler-sizce-ne-demek-haberler-size-neyi-cagristiriyor.html)

bluemoon24 08-01-2009 11:47 PM

HABERLER sizce ne demek, HABERLER size neyi çağrıştırıyor?

*

uğur dündar farkını ortaya koydu.

ülkemizde haber programları genelde çok gürültülü,şiddet dozu yüksek, huzursuz edici.ellerinden gelse tabutun içinede kamera yerleştirecekler.en nefret ettiğim şeyde arka fona yerleştirdikleri trajik bir müzikle trajik bir olayı trajediye dönüştürüp haberi uzattıkca uzatıp duyguları sömürmek.

yalan değil gerçek...

Minibüs Bisiklete Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Ülkemizdeki trajı komik haberler....

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde Milli Hakimiyet İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Aptullah Şen, Anne ve Babalarının Adlarını Sorduğu Öğrencilerinden Tuğçe Kiraz'dan 'babamın Adı Metin Kiraz, Annemin Adı Metin Karısı' Cevabını Alınca Şaşkına Döndü.

tv ler işin suyunu çıkarttığı için haber mi sunuluyor, magazin programı mı, şaşırıp kalıyor insan.

ntvmsnbc' den takip edilenler kâfi geliyor.

televizyondaki ana haber bültenleri : fazlasıyla magazin ağırlıklı.....

İyi ki varsın Haber7.com yoksam biz maçın gidişatını anlıkolarak nerden bilecektik malum NTV serverlar nanay...

selçuk ünv.nde alem yapam hatunlar yakalanır...olay olur...rezil olurlar vs...olayın mizah tarafına sonra gelelim ama önce kara mizah kısmına bakmak gerek...

haberi

Kerem PULGAT,(DHA)

kaleme alır ve

Hürriyet gazetesi de internet sitesinde yayınlar.(gazetede yayınlandımı bilmiyorum) okumak isteyenler için haberi kopyaladım

yazan arkadaşın '...göğüslerini avuçluyor'' değimi olaya ayrı bir renk katmış diyorum ben.Üniversitede kameralı fantezi

Kerem PULGAT,(DHA)

Konya Selçuk Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesinde görev yapan biri sözleşmeli üçü geçici işçi dört sekreterin, mesai saatinde göbek atıp, seksi danslar eşliğinde öpüşmelerinin kamera görüntüleri internet sitelerine, öğretim üyelerinin web adreslerine gönderilince ortalık karıştı.

Rektörlük soruşturma başlatırken, üç sekreterin işine son verildi. Sözleşmeli personel olan sekreter 24 yaşındaki N.A. ise Konyaya 150 kilometre uzaklıktaki Bozkır İlçesi Meslek Yüksek Okuluna atandı. Üniversite yönetimi, görüntüleri internet sitelerine ve öğretim görevlilerine gönderen kişiyi araştırıyor.

BİLGİSAYARA AKTARDILAR

Görüntülerde, Rektörlük binasının zemin katındaki büroda görevli sekreterler N.A., M.T. (25) , M.Y. (26) ve D.A., mesai saati içinde kapıyı kilitleyerek radyodan çalan müzik eşliğinde önce göbek atıyor. Ardından iki sekreter birbirlerine sarılarak dans edip öpüşüyor ve birbirlerinin göğüslerini avuçluyor. Üniversite koridorunda, podyuma çıkmış manken gibi yürüyen sekreterlerden biri, Biri girecek içeri ve mahvolacağız derken, diğerinin Bu görüntüler basının eline geçse rezil oluruz sözleri dikkat çekiyor.

izleyen yok şu aralar özellikle de gençlerde...izleyinde görün memleketin halini ey türk gençliği ayağa kalk uyan...

Kaynak:Antropoloji

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM.