![]() |
GARİPLERİN KİTABI sizce ne demek, GARİPLERİN KİTABI size neyi çağrıştırıyor? * Orhan Velinin Garipi olsa gerek... Zira kendisi gariplerin babası olarak da anılır... Seni seviyorum Orhan. son noktası kitabın ilk noktasına..mukaddimesine devreden kitaba derler...yahût durulan, nefes alınan bir noktadan bütün noktaların göründüğü bir kitabın, âli bir cümlesinden... garipleri kitabı, görülecek bir kalemin, harflerin mihrabına müteveccih, anlamın kıblesini uzaklardan tavaf eden cümlelerin cem' olduğu bir kitab... gariplerin kitabı... hangi sayflara yazılı kim bilir... ..olmaz ki a Efendim.. Olursa o zaman garib kalırlar mı ki..! ! ? ? git git git git. kendini bulacaksın anka'da... külünden yaratılmış olacaksın bu ian dallas'ın mealidir. okudum... güzel, sufilik ön planda tavsiye edilir. hemde hararetle [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ismet özelin azizligine ugramis canim kitab ama yinede bir kebikec kadar ac daliyorsun satir aralarina. ben sen olmali sende ben biz olalim ki baslasin raks [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ha lao ha. Kitabı ilk okuyuşumun ardından -ki 2gecede okudum- (1gecede bitirmeye kıyamamıştım) gidip 5tane daha aldım. sevdiklerim de düşmeliydi yollara! kendime yolluk hazırlamak için değildi yol arkadaşı isteyişim. ben yollarda, ayak izleri görmek istemiştim.. sonra bir sonraki durakta insanları bekledim. kesin güzeldir bu kadar anlattığına göre ama ben anlamadım dediler. şaşkına döndüm. anlaşılmayacak bişeyler aradım kitapta bulamadım.. 'bulamadım' evet.. ama umrumda değildi! ben kendimi gariplerin kitabını ve bilmediğim nice şeyleri 'aramaya' adadım.. 'ARAYARAK BULAMASSIN. NE VAR Kİ BULANLAR YALNIZCA ARAYANLARDI' efendımızın hadısını:bu dın garıp geldi garipgidecek ne mutlu o gariplere]] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM. |